Vastgoedonderhoud

Instandhouden, verbeteren en verduurzamen

Wij vinden het erg belangrijk dat uw wensen naar behoren worden vervuld. Onze vakmensen dragen daar bij toe met vertrouwen, vakmanschap en verbinding. Ons portfolio is daar getuigen van.

Tijdens ons offertebezoek kijken wij niet alleen naar het schilderwerk, maar worden ook visuele bouwkundige problemen getraceert, besproken en eventueel in onze offerte opgenomen.

Planmatig onderhoud

Met planmatig onderhoud waarborgen wij de kwaliteit van uw gebouw. Wij kunnen een gedegen meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen, waarin uw wensen en budgetten kunnen worden verwerkt. Een MJOP kan tot wel 30% besparen op de onderhoudskosten.

Mutatieonderhoud

Vastgoed wordt sneller verkocht en/of verhuurd wanneer u mutatieonderhoud laat verrichten. Door onder andere wanden binnen op te frissen of buiten het schilderwerk na te laten lopen kan uw vastgoed al snel aantrekkelijker worden.

Grootonderhoud en renovatie

Bij grootonderhoud en renovatie is vaak sprake van meerdere ingrepen zoals vervangen van glas, houten elementen en het schilderen van vastgoed. Wij kunnen samen met u een plan van aanpak opstellen om uw vastgoed naar de gewenste onderhoudskwaliteit te brengen.

Reserveer tijdig uw onderhoudsbedrijf

Vraag uw offerte aan en verbind u met de meesterschilders uit Alkmaar!

Schilders voor vastgoedonderhoud

Bent u eigenaar of beheerder van vastgoed en bent u opzoek naar een onderhoudsbedrijf, dan staan de meesterschilders uit Alkmaar graag voor u klaar.

Gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Onze werkzaamheden op een rijtje

  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Houtrotherstel
  • Glaswerk
  • Behangen
  • Stucwerk
  • Spuitwerk
TOP